Sexy Zweepjes Al Vanaf €5.95

Sexy Kietelaars

Hoe kun je nu beter starten op de slaapkamer dan met een kietelaar. Met onze sexy kietelaars begin je lekker je partner te plagen. De korte veren zijn zeer zacht en geven je een tintelend gevoel. Doordat er vaak een lange steel aan zit blijf je de controle houden. Wedden dat je er geen genoeg van kunt krijgen?

Bekijk onze sexy kietelaars

Sexy Zweepjes Assortiment

In ons assortiment hebben we veel soorten zweepjes. Zweepjes met lange of korte stelen en groot verschil aan kwasten. Kies jij voor de wat hardere variant of blijf je toch meer bij de zachte gevoelige? Uiteindelijk heb jij de touwtjes zelf in handen en bepaal je wat er gaat gebeuren.

Bekijk onze sexy zweepjes

Dildo Zweep

Zwepen zijn er in alle soorten en maten. Met de dildo zweep kun je je partner heerlijk straffen of zelfs verwennen. Je kunt dus beide kant op met deze producten. Zo kun je zelf bepalen wat er gaat gebeuren en blijf jij de baas. Weet jij al waar je als eerst mee gaat beginnen?

Bekijk onze dildo zweepjes

Kies Je Voor Plagen Of Niet?
Dat is de afweging die je kunt maken. Ga je met deze sexy zweepjes gelijk hardhandig aan de slag? Of ben je toch eerst braaf en begin je eerst met plagen? Wat kies jij als eerst?
Snelle En Discrete Verzending
Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk binnen is. Wij willen natuurlijk ook dat u direct aan de slag kunt met onze producten. Voor 22:00u besteld en wij zorgen ervoor dat u de volgende dag al kunt genieten.
Goede Prijs/Kwaliteitsverhouding
Wij zorgen er altijd voor dat onze producten in orde zijn. Wij willen uiteraard niet dat er problemen zijn zodra je aan de slag wilt.
Is Dit De Ideale Opbouw?
Jaja, met sexy zweepjes kun je dus alle kanten op. Wat is de ideale opbouw? Bepaal zelf de regels of laat de touwtjes lekker vieren.
Bestel Veilig & Snel
In onze shop kun je altijd gemakkelijk bestellen. Onze website hecht veel waarde aan een goede beveiliging. Op onze site navigeer je dus altijd in een beschermde omgeving.
Is Het Een Cadeautje?
Altijd leuk om een van onze sexy zweepjes cadeau te geven. Geen probleem. Laat het ons weten en wij zorgen voor een mooie verpakking.

Luxe Zweep €44.95

Lederen Zweep €59.95

Project Management

Kietelveer €13.95

Meer dan 200 verschillende zweepjes in ons exclusieve assortiment

Waar kies je uiteindelijk voor? Kies je voor de pijn of toch voor het plezier? Met onze sexy zweepjes kun je daarmee echt alle kanten op. Zo zijn er verschillende soorten beschikbaar. Zweepjes met een lang handvat zorgen ervoor dat je op afstand wat meer de controleren hebt. Degene met korte handvaten zorgen dat je er wat korter op zit. Weet je al wat het beste voor jou is?

Ook de structuur is nogal verschillend. Zo zijn er siliconen zweepjes welke ervoor zorgen dat de haartjes de zenuwuiteinden stimuleren en uiteindelijk zorgen voor een tintelend gevoel op je huid. Met een wat hardere aanpak kom je uit bij de lederen zweepjes. Dit mag eigenlijk niet ontbreken bij je bondage- en sm-spullen. Een klap met deze zweep zal een klap zijn die je nooit tevoren hebt gehad. Durf jij het aan?

Aan keuzes bij Exclusive Pleasure geen gebrek

Op deze pagina krijgt u al een goede indruk van het zweepjes assortiment bij Exclusive Pleasure. Het is ook maar net in wat voor stadium je op dit gebied bent. Voor beginnend plagen kun je makkelijk de desbetreffende zweepjes uitkiezen. Ben je wat meer van het hardere, dan kom je al snel bij de lederen zweepjes. Een klap hiermee zal verslavend voor je werken. Ben jij degene die de klappen uitdeelt of incasseer je deze liever?

Kun jij ook al niet wachten om aan de slag te gaan met deze producten? Dat kan. Bestel voor 22:00u en wij zorgen de dag erna dat je de eerste rake klap kunt uitdelen. Probeer het eens uit en ga er samen helemaal in op. Wij zijn er van overtuigd dat dit een meerwaarde tussen de lakens zal geven. Ga daarom dus direct aan de slag en bekijk ons assortiment. We hebben genoeg producten in deze categorie, maar ook andere BDSM producten. Er zal vast wel iets tussen zitten waar jij opgewonden van raakt. Veel plezier met shoppen in onze winkel en wij zorgen ervoor dat je snel kunt gaan genieten.