Meer dan 120 sexy speelpakjes in ons assortiment

Bekijk sexy speelpakjes op prijs

Al onze pakjes zijn in verschillende maten en kleuren te bestellen. Ook in het materiaal zit veel verschil. Neem daarom eens een
kijkje naar onze speelpakjes gesorteerd op prijs. Zo zie je direct wat je er aan uit wilt geven en de prijs. Alleen de verzendkosten komen er vervolgens nog bij als je verder gaat in het bestelproces. Weet je al welk pakje je gaat kiezen?

Bekijk de pakjes op prijs

Welke pakjes zijn het populairst?

Waar is er nu het meeste vraag naar? Check het hier. Wij hebben voor jou alle sexy speelpakjes gesorteerd op populariteit. Nu
weet je direct welke pakjes hot zijn en veel bij ons worden afgenomen. Al onze producten worden grondig gecontroleerd
dus van al onze producten is de kwaliteit in orde. 

Bekijk pakjes op populariteit

Wat is er nieuw?

Ook de nieuwste producten hebben we voor je geselecteerd. Zo krijg je direct te zien welke producten er nieuw in ons assortiment zijn. Zo zul je regelmatig zien dat deze pagina veranderd. Er komen continu nieuwe producten bij en wij willen natuurlijk de nieuwste sexy speelpakjes in ons assortiment hebben. Kom daarom ook regelmatig terug om onze nieuwste producten te zien.

Bekijk onze nieuwste pakjes

Voor 22:00u Bestel; Morgen In Huis
Wij weten ook wel dat jij je sexy speelpakje zo snel mogelijk aan wilt doen. Daarom garanderen wij dat als je voor 22:00u besteld, wij morgen het kunnen leveren. Waar wacht je dus nog op?
Sexy Speelpakje Als Cadeau?
Het kan makkelijk bij Exclusive Pleasure. Laat ons even weten dat het een cadeautje is en wij zorgen voor een prachtige verpakking.
Ben Je Klaar Om Je Pakje Te Showen?
Zodra je je pakje binnen hebt wil je natuurlijk direct je partner het laten zien. Wij zorgen voor een snelle levering zodat jij de volgende dag je partner kan verleiden.
Zijn Er Vragen?
Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kun je altijd direct met ons contact opnemen. Vul het contactformulier in of bel ons en wij helpen je direct.
Wij Leveren Discreet
Maak je vooral geen zorgen of andere kunnen zien waar het pakketje vandaan komt. Op onze bestelling staat alleen het leveradres en verder niets.
Bestel Gemakkelijk En Veilig
In onze shop bevind je je altijd in een beveiligde omgeving. Daarom zijn wij ook lid van het Webshop Keurmerk en leveren wij alleen maar uitstekende kwaliteit.

Kanten Body Met Wetlook €36.95

 

Comfortabele Loungeteddy €39.95

Fallen Angel Jumpsuit €39.95

Weet jij al welk sexy speelpakje je gaat kiezen?

Verwen jezelf en partner eens door een sexy speelpakje aan te trekken. Plan een avondje met z'n tweeën en verleidt je partner met onze sexy producten. Met onze pakjes steel jij zeker de show in de slaapkamer. Denk je dat hij zich kan inhouden als je zo sexy de kamer in komt lopen? Doordat we een breed assortiment hebben doen de details het hem. Zo hebben we pakjes van leer waardoor je eerder een SM setting krijgt. Zo kun je heerlijk genieten en vaak al zonder het pakje uit te doen. Met handige ritsen op speciale plakken kun je het gewoon aanhouden. Dit geldt ook voor de pakjes met open cups en open kruis. Deze laten niets aan het toeval over waardoor je partner direct je intenties kan laten zien. Ook hier kun je onze sexy speelpakjes met open cups en kruis gewoon aanhouden en je partner eens heerlijk verwennen. 

Heb jij al een keuze kunnen maken?

Doordat we meer dan 120 verschillende pakjes hebben is de keuze natuurlijk niet gemakkelijk. Neem daarom rustig de tijd en kies jouw ideale product uit. Doordat wij snel kunnen leveren hoef je gelukkig niet lang te wachten om het beest uit te hangen in de slaapkamer. Verras je partner ermee of laat hem eens een sexy pakje voor je uit kiezen. Let wel op; voor 22:00u besteld; morgen in huis. Kun je dus niet te lang wachten? Ben dan op tijd met je bestelling en wij zorgen ervoor dat je morgen aan de slag kunt. Wacht niet te lang en bekijk onze hele assortiment. Veel plezier.