Toe aan electro sex? Exclusive Pleasure heeft het!

Beginners Electro Sex Set 

Deze beginnersbox is echt iets voor u als starter met electro sex. De box wordt geleverd inclusief de benodigde batterij, de kabels
en de elektrodes. Je ontvangt bij de box 4 elektrode pads die je eenvoudig op het lichaam kunt plaatsen. Daarnaast wordt de electrobox geleverd inclusief 2 klemmen.

Bekijk de beginnersbox hier

Electro Sex Reis Set

Dit 7-delige set bestaat uit: – Digital Power Control – 4 zelfklevende pads – Electro-cock en bal ring – Elektrische tepelklemmen – Elektrische Sexgel, 118 ml – Stekker –
Eye Mask (100% polyamide). Producten zijn gemaakt van leer, metaal en ABS (weekmakervrij). De set wordt geleverd in een handige reistas voor onderweg.

Bekijk electro reis set hier

Project Management

Shock Therapie Set

Geef je geliefde een ongelooflijke massage met deze Electro Shock Therapy Handschoenen. Perfect voor beginners die nieuw zijn met electrostimulatie. Deze elektrische massage handschoenen sturen plezierige tintelingen naar alles waar je je handen op legt. 

Bekijk shock therapie set

Pas Op!
Plaats elektrodes nooit boven de navel, voorkom gevaarlijke situaties. Wanneer je last hebt van hartklachten of hartfalen, een pacemaker of medicijnpomp draagt, raden wij het gebruik van sextoys voor electrosex te allen tijden af.
Voor 22:00u Besteld; Morgen In Huis
Wij zijn razendsnel. Plaatst nu je bestelling op onze site en wij zorgen ervoor dat u de volgende dag al heerlijk kunt genieten van onze producten. Wacht dus niet te lang met bestellen.
Lees Handleiding
Wij adviseren u bij het gebruik van electro producten altijd de handleiding te lezen. Hierin staat uitgelegd wat we wel en niet adviseren bij electro sex.
Vragen/Opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen bij onze electro sex producten? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u een goed advies geven waardoor u zorgeloos kunt genieten.
Makkelijk Voor Op Reis
Onze producten kunt u gemakkelijk mee op reis nemen. We hebben zelfs een speciaal electro sex reisset voor u in ons assortiment. Wacht niet te lang en geniet ook van Exclusive Pleasure op uw vakantieadres.
Cadeautje?
Altijd leuk om een van onze producten cadeau te geven. Verras je partner of vrienden met een electro sex van Exclusive Pleasure.

Egon Eitje Klein €74.95

 

Shock Therapy €54.95

Project Management

Electro Wand €169.95

50 Verschillende Soorten Electro Sex Producten

Ben je benieuwd naar electrosex en wil je graag een begin maken? Dan is het Exclusive Pleasure assortiment perfect voor jou. Alle electro producten kun je eenvoudig bedienen. Begin langzaam en verken vervolgens je grenzen. Ben je al benieuwd hoeveel jij en je partner kunnen hebben?

Te zien is in ons assortiment dat er producten zijn voor beginners en voor de wat gevorderde. Met simpele klemmen kun je al gericht zorgen voor electro stimulatie op elk gewenst plekje. Al deze producten zijn eenvoudig te plaatsen. Vaak zit bij ons electro sex producten een extra lange snoer die zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en dus voor optimaal gebruiksgemak.

Let op: Gebruik altijd voldoende glijmiddel op waterbasis of een electrogel wanneer je aan de slag gaat met elektrodes! Heb je geen glijmiddel in huis? Bestel dit dan eenvoudig mee in onze drogist. Advies: Gebruik nooit elektrodes op een gevoelige, verbrande, beschadigde of geïrriteerde huid. Plaats elektrodes nooit boven de navel, voorkom gevaarlijke situaties wanneer je last hebt van hartklachten of hartfalen, een pacemaker of medicijnpomp draagt, raden wij het gebruik van sextoys voor electrosex te allen tijden af.

Exclusive Pleasure Levert Uw Electro Sex Producten

  U heeft nu een goede indruk kunnen krijgen wat voor producten er mogelijk zijn bij electro sex. We adviseren u wel altijd om hier rustig aan mee te beginnen en het eerst zelf eens te ervaren. Lijkt het u interessant en opwindend? Bestel dan voor 22:00u en wij zorgen ervoor dat u de volgende dag al heerlijk kunt gaan genieten. U bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit. Al onze producten worden namelijk grondig doorzocht en nagekeken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wacht dus niet te lang en bestel uw electro sex producten in onze shop.

Veel plezier met shoppen.