Dames Lingerie Accessoires Vanaf €4.95

Sexy Handschoenen

De sexy handschoenen maken het totale plaatje af. Met een nieuwe lingerie setje en bijpassende handschoenen kun je de kamer betreden. We hebben zo'n 70 verschillende soorten in ons assortiment met verschillende kleuren, materiaal en maten. Bekijk dus snel welke handschoenen het beste bij jou setje passen.

Bekijk alle handschoenen

Venetiaans Masker

Onze venetiaanse maskers bedekken alleen het bovenste gedeelte van het gezicht. Deze maskers maken samen met een lingerie set het plaatje compleet. Verleid je partner met deze mooie combinatie en wie weet zitten er nog meer accessoires voor je tussen. We hebben zo'n 21 verschillende maskers in dit segment, dus kijk snel of er wat voor jou tussen zit.

Bekijk onze maskers

Project Management

Tepelkwastjes

Tepelkwastjes zijn heel verleidelijk en daarom dus een accessoire welke je niet mag missen. De kwastjes bewegen helemaal met je mee. Ideaal dus om je partner te verleiden en gek te maken. Deze producten worden geleverd inclusief zelfklevende tape waardoor ze zelf makkelijk te plaatsen, maar ook te verwijderen zijn.

Bekijk onze tepelkwastjes

Dames Lingerie Accessoires Morgen Al In Huis
Je leest het goed. Voor 22:00u besteld; morgen in huis. Zodra de behoefte op speelt kun je de volgende dag al heerlijk genieten van onze producten. Wacht dus niet te lang en bestel je dames lingerie accessoires bij Exclusive Pleasure.
Discreet Verzending
Op al onze verzendingen staan alleen je adresgegevens. Er is geen logo of afzender van ons aanwezig waardoor niemand kan zien waar je het product hebt gekocht. Mocht je toch vragen hebben over onze levering, neem dan contact met ons op.
Vragen?
Op dit gebied kun je altijd bij ons terecht. Mocht je vragen hebben dan kun je altjid contact met ons opnemen via het contactformulier, telefoon of zelfs whatsapp. Zijn er dus onduidelijkheden dan weet je ons te vinden.
Veilg Bestellen & Betalen
In onze shop kun je gemakkelijk bestellen en betalen. Al onze pagina's zijn beveiligd waardoor je altijd in een beveiligde omgeving aan het surfen bent. Ook achter de betaling zit zo'n omgeving. Daarnaast zijn we ook lid van het Webshop Keurmerk waardoor we aan al deze punten hebben voldaan.
Kun Je Ook Al Niet Wachten?
Maak daarom direct een keuze voor welke dames lingerie accessoires je de kamer in wilt brengen. Is het een bijpassend setje? Of ga je voor totaal iets anders? Wij zijn erg benieuwd waar jij voor gaat kiezen.
Breng Extra Vuur Op De Kamer
Met onze dames lingerie accessoires krijg je zeker vuurwerk op de kamer. Deze kleine toevoeging zorgt ervoor dat je partner je niet kan weerstaan. Al benieuwd wat de volgende stap is?

Venetiaans Masker Metaal €35.95

Handschoen Spinnenwebprint €5.95

Kanten oogmasker €7.95

Ruim Assortiment Dames Lingerie Accessoires

Accessoires voor dames lingerie zijn er genoeg. In ons assortiment hebben we 96 verschillende soorten producten. De maskers en handschoenen zijn het meest populair. De maskers bedekken alleen het bovenste gedeelte van je hoofd. Zo zijn er de Venetiaanse maskers welke van zeer goede kwaliteit zijn. Hiermee maak je zeker weten indruk op je partner en kan je hem/haar zijn wil opleggen. Zo kun je deze gebruiken op een spannende avond in de slaapkamer, maar ook voor andere gelegenheden kan deze van pas komen. De handschoenen zijn vaak alleen te gebruiken op de kamer. Al is dat natuurlijk helemaal zelf te bepalen. De handschoenen zijn mooi van kleur en makkelijk te combineren met een sexy lingerie setje. De handschoenen zijn makkelijk af te doen, waardoor je direct verder kunt met je wilde plannen. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Zo zijn er talloze verschillende kleuren, maar ook qua materiaal zit er veel verschil. Lees even de productomschrijving en je weet direct waarvan het product is gemaakt. Wie weet geven we je ook nog eens wat tips wat je ermee kunt doen.

Dan hebben we ook nog producten als choker. Je sexy outfit kun je afmaken met de chokers uit ons assortiment. Zo zijn deze gemakkelijk om de hals heen te plaatsen en voor iedereen dus beschikbaar. Bekijk per choker wat de afmetingen zijn, zodat je direct weet of deze geschikt is voor jou. Hetzelfde geldt voor de verschillende halsbanden.

Tepelkwastjes zijn ook niet te missen. Zodra je deze opplakt zal je partner je niet kunnen weerstaan. Doordat de tepelkwastjes mee bewegen kun je hem direct verleiden en heb je de touwtjes in handen. Zo zijn al deze kwastjes makkelijk zelf op te plakken met de meegeleverde zelfklevende tap. Ook gemakkelijk te verwijderen overigens.

Weet jij al welke dames lingerie accessoires jij gaat bestellen?

Aan keuze geen gebrek bij Exclusive Pleasure. Met onze accessoires maak je het net even wat spannender. Verras je partner eens met onze producten en geef elkaar helemaal over. Weet je nog niet echt wat iets voor jou is? Bekijk dan gewoon rustig ons assortiment en mochten er vragen zijn, stel ze. Wij proberen je zo goed mogelijk te adviseren en ervoor te zorgen dat je heerlijk kunt gaan genieten. Voordeel hierbij ook is dat als je je keuze hebt gemaakt, je de volgende dag al kunt genieten. Voor 22:00u besteld is namelijk morgen in huis. Wie wilt dat nou niet?

Onze producten worden discreet geleverd. Niemand zal dus kunnen zien dat de bestelling van Exclusive Pleasure afkomt. Alleen de aflever gegevens staan hierop vermeld. Ook worden onze producten zorgvuldig onderzocht. Wij willen top kwaliteit leveren en zorgen dat bij ontvangst je gelijk kunt gaan genieten. Waar wacht je nog op? Ga snel naar ons dames lingerie accessoires assortiment.