Op zoek naar een BDSM Masker of Sexy Masker?

Oogmaskers

Onze oogmaskers zijn ideaal om over de ogen van je partner te doen en deze eens goed te verrassen of plagen. Op deze manier
is er direct een hele andere beleving. De oogmaskers zijn gemakkelijk om te doen en ook nog eens te gebruiken voor het slapen. Zo kunt u alle kanten op met onze oogmaskers.

Bekijk onze oogmaskers

Hoofdmasker

De volgende stap  na het oogmasker is een hoofdmasker. Met dit masker bedek je heel je hoofd en zijn je ogen vaak open. Er zijn varianten waarbij ook de ogen onder het masker zitten. De mond kun je ook op verschillende manieren bedekken. Benieuwd?

Bekijk onze hoofdmaskers

72 Verschillende Maskers

Bij Exclusive Pleasure hebben we 72 verschillende BDSM maskers in ons assortiment. Zo hebben we maskers waar je alleen je ogen bedekken, maar ook heel je hoofd. Ook hierin zijn weer verschillende varianten te vinden.

Bekijk onze BDSM maskers

Bestel Voor 22:00u
Wij weten ook wel dat als je bepaalde gedachtes hebt, je deze gelijk wilt beleven. Daarom leveren wij de volgende dag al.
Top Kwaliteit
Bij ons bent u verzekerd van top kwaliteit producten. Wij controleren alles en zorgen ervoor dat er niks mis met uw producten is.
Welk Masker Kies Jij?
72 verschillende BDSM maskers hebben we voor u. Bekijk de vele mogelijkheden die we hebben. Mocht u vragen hebben? Laat het ons direct weten.
Wie Is Er Aan Zet? U Of uw Partner?
Wie doet er het masker op? Bent u klaar om geplaagd te worden, of heeft u liever de touwtjes zelf in handen?
Discrete Levering
Al onze producten worden discreet geleverd. Alleen uw leveradres zal op de verpakking staan.
Bestel Veilig & Snel
U bevindt zich altijd in een beveiligde omgeving. Hierdoor kunt u veilig uw bestelling afronden. Wij zorgen vervolgens voor de snelle levering.

Extreem BDSM masker €26.95

Oogmasker Pink €25.95

Latex Masker €29.95

BDSM Maskers: Probeer het eens uit samen met uw partner

BDSM maskers, wie wilt dat nou niet? Zodra je onze latex maskers of bondage maskers op zet, begint het spel. Je zal je over moeten geven en luisteren naar je meester of meesteres. Zie jij dit al voor je? Je kunt het zelf zo invullen als je wilt. Ook als je kijkt naar onze verschillende producten. Zo hebben we alleen de oogmaskers. Met de oogmaskers bedek je de ogen en de rest van het hoofd is vrij. Laat je begeleiden door je baasje. Een stap verder zijn de hoofdmaskers. Deze maskers gaan geheel over het hoofd heen, alleen zit hier ook veel verschil in. Zo zijn de ogen open, maar kun je de mond op allerlei manieren afschermen. Zo kun je de opening van de mond open houden, maar ook bijvoorbeeld met een rits of ring beperken. Op sommige producten zitten nog ringen aan waarmee je andere bondage artikelen kunt vastmaken. Uitdagender is om alles af te schermen. Er zijn een aantal BDSM maskers die zo ver gaan. Je ziet en kunt niks met het masker op. Durf jij het aan om je helemaal over te geven?

Alle masker producten zijn van top kwaliteit. Zo bekijken wij alle producten grondig zodra deze geleverd worden. Mochten er toch onverhoopt problemen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag en zorgen we voor een passende oplossing.

Bent u er al aan uit? BDSM masker, Latex Masker, BDSM Oogmasker of toch het BDSM Hoofdmasker?

Het assortiment maskers bij Exclusive Pleasure is groot. Zo is ieder product net iets anders dan het andere. Neem dus rustig de tijd om alle producten eens goed door te nemen alvorens de bestelling geplaatst wordt. Zijn er tussentijds vragen over bepaalde producten dan helpen wij u graag. Zodra uw bestelling gereed is dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze de volgende dag in huis is, mits voor 22:00u besteld. Zo hoeft u niet lang te wachten om aan de slag te gaan met onze BDSM producten. Weet u al wat u gaat kiezen? Veel plezier met shoppen.