Sexy Babydoll setjes al vanaf €16.95

Babydoll Set Met Open Cups €27.95

Babydoll Met Strik €39.95

Project Management

Twee Delig Setje €44.95

Super Snelle Levering
Bestel direct je babydoll set en je kunt deze morgenavond al aan je partner showen. Voor 22:00u besteld; morgen in huis bij Exclusive Pleasure.
Wie Ga Jij Verrassen?
Met de Babydoll setjes van Exclusive Pleasure verras je je partner direct. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel gemakkelijk. Wie ga jij met ons setje verrassen?
Bestel Veilig
Op onze gehele website bevind je je in een beschermde omgeving. Je kunt dus gemakkelijk en snel afrekenen en ook je gegevens zullen niet gedeeld worden. Heb je hier toch nog vragen over? Laat het ons direct weten.
Is Het Een Cadeautje?
Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je bestelling netjes verpakt wordt. Het is ook mogelijk om op een ander adres te leveren, waardoor de verrassing misschien wel nog groter is.
Webshop Keurmerk
Wij zijn lid van het Webshop Keurmerk. Dit omdat wij graag willen dat je gemakkelijk en veilig bij ons kunt shoppen. Wij voldoen ook aan alle voorwaarden om hier deel van uit te mogen maken.
Verzending Is Discreet
Al onze bestellingen worden discreet verzonden. Op de verpakking staat alleen het adres waar het op afgeleverd moet worden. Verder is de doos/verpakking blanco.

Babydoll Set €29.95

Gestreepte Roze Babydoll Set €34.95 

Halter Babydoll & G-String Set €39.95

Meer Dan 40 Verschillende Babydoll Setjes

De Babydoll setjes van Exclusive Pleasure zijn van hoge kwaliteit. Zo hebben we meer dan 40 verschillende setjes in ons assortiment. Ieder product is net weer even anders, waardoor we voor ieder wat wils hebben. Zo zijn er setjes met kanten cups, sierlijke partonen, verticale cups en een kant helemaal open. Dit zijn maar een paar voorbeelden welke interessant voor jou kunnen zijn. Met een babydoll setje heb je direct de aandacht van je partner. Spanning in de kamer zal direct stijgen; kun jij je inhouden? Dit hangt er natuurlijk ook vanaf welk setje je partner heeft gekocht. Zo kun je heel veel bedekken en de lust opwekken. Veel blootgeven kan dus ook al direct. Weet jij al voor welke variant jij gaat?

Babydoll Jurkjes zijn favoriet bij Exclusive Pleasure

Het is ongekend populair. Een pakje uitzoeken en er de show mee stelen op de kamer. Babydoll setjes zijn hier uitermate geschikt voor. Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat een simpel jurkje tot veel genot leidt op de kamer. Ben jij er al klaar voor? Zo kun je voor 22:00u je setje bestellen en leveren wij deze morgen al. Producten uit ons assortiment zijn van perfecte kwaliteit. Wij bekijken al onze producten voordat deze naar jouw adres worden verstuurd. Wij willen natuurlijk dat je thuis zo snel mogelijk aan de slag kunt met onze sexy producten.